Tuesday, February 11, 2014

Birthday Cake for Adam Part 1

Adam is turning one this March. ALhamdulillah.
Oh cepatnya masa berlalu. Sekejap je da nak setahun da anak mama papa ni.

Anyway.. mama and papa adam ni teringin nk buat kek utk birthday adam.
Using the same recipes as before, so kitorg nk deco deco.
Beriya google. Nak buat fondant ke (like seriously, pandai ke nk buat dan main mcm play-doh tu kan?), atau deco pakai buttercream ke, atau sennag pakai edible image je. Hanta kedai gamba, so kek kitorg buat nanti tampal je gamba.

Hehe, rasa mcm nk buat tema Toy Story since Adam sgt suka buku toy story dia.
Tapi buku da koyak. Adam koyak.

Here goes pic kek yg mcm senang je nak buat. Senang ke. Entahhh. Haha.

 Toy Story kek ni mcm simple kan. Tapi tak reti. Main Play-doh ms kecik pun fail. Apatah lagi ni?

 Ni kek dr kwn juju. Cm simple dan senang kan.

 Semuaaa kek dan mknn dr blog kak ita semua nmpk sedappp!

Antara tiga ni, rasa yg tgh je paling senang deco kan. Haha.

Tunggu je la bulan 3 nanti.
Agak agak kek x jadi, kita singgah kedai beli kek je.
:)

2 comment(s).:

sinzzfaiza ismail said...

yeah.. go go go! bole buat punya. (lama betul kite dah x bukak blog haihh)

Nurazimah Mohd Yusoff said...

@Faiza : Haha. Hai orang jauh :) Kita pun lama x buka blog. ni ber update je.

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com